Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@01:47:40 GMT

تمام مدارس خشت و گلی یزد تا پایان امسال تعطیل می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۹۵۲۳۹

تمام مدارس خشت و گلی یزد تا پایان امسال تعطیل می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، جواد ذاکر در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی مدارس استان یزد در جمع خبرنگاران در مورد برنامه های خود در اداره کل نوسازی مدارس استان یزد اظهار داشت: دانش آموزان سرمایه های بزرگ کشور ما هستند و باید در جهت رفع مشکلات آنها اقدام کنیم بنابراین تلاش ما این است که بتوانم با کمک خیران که استان یزد به لحاظ فعالیت آنها از استان‌های سرآمد است، بتوانیم مدارس را زودتر به سطحی برسانیم که در کشور قابل قبول باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ذاکر ادامه داد: مدارس نیمه تمام در سطح استان تقریبا تکمیل شده اند و تا آخر امسال مدارس هم مدارس خیرساز و هم مدارسی که با بودجه دولت ساخته شده، تکمیل می شود.

وی تصریح کرد: گام بعدی ما تخریب و بازسازی مدارس فرسوده است و این اقدام از امسال آغاز می شد و امیدواریم حداقل تا سه سال آینده بتوانیم تا 50 درصد مدارس فرسوده را تخریب و بازسازی کنیم.

ذاکر در مورد مدارس خشت و گلی استان نیز یادآور شد: با پیگیری های که انجام شده برنامه این است که تا پایان امسال مدرسه خشت و گلی در استان نداشته باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه 11 سال به عنوان معاون در ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای و راه و شهرسازی مشغول فعالیت بوده ام، اظهار داشت: در اغلب این سال‌ها توانستیم کاهش تلفات جاده ای را در استان به دنبال ایمن سازی جاده ها شاهد باشیم.

وی بیان کرد: این موفقیت با تلاش همه دستگاه‌ها به دست آمد و توانستیم به یکی از استانهای برتر در حوزه کاهش تلفات جاده ای تبدیل شویم.

ذاکر خاطرنشان کرد: در بحث اقدامات نوین آسفالتی و ایمن سازی جاده ها نیز همواره در کشور سرآمد بوده ایم و از همه استانها برای بازدید از اقدامات انجام شده در جاده های استان یزد به این استان سفر می کردند و یزد در اجرای بسیاری از طرح ها پایلوت بود.

معاون سابق راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد ادامه داد: معاونت راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای همواره در انجام کارهای پژوهشی و اجرایی نیز سرآمد بود  موفقیت های بسیاری در این زمینه کسب کرد.

وی تاکید کرد: وضعیت راه‌های یزد از نظر رویه و تردد در آن، نسبت به سایر استان‌ها جایگاه خوبی دارد البته مشکلاتی نیز وجود دارد که در سال جاری تمام قطعات پیمانکاران مشخص شده و در دست اجراست.

به گزارش مهر، پیش از جواد ذاکر، محمدرضا عارفی مسئولیت مدیرکلی اداره نوسازی مدارس استان یزد را بر عهده داشت.

کد خبر 4741306

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد جواد ذاكر اربعین 98 اربعین حسینی بوشهر مرز مهران قزوین گرگان ایلام گردشگری خطبه های نماز جمعه بیرجند شیراز شهرکرد نیروی انتظامی استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۵۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی قطعی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در کشور طی یک سال گذشته

صباغ زاده مدیر کل دفتر نگهداری علائم و تجهیزات و توسعه سازمان حمل و نقل جاده ای وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه  سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در سال ۱۴۰۲، ۷۲۵ نقطه پرتصادف را اصلاح کرد گفت: این نقاط  را مجموعه پلیس راه در استان صورت جلسه کرده و  کمیسیون ایمنی راه های کشور به عنوان نهاد راهبر ایمنی راه‌ها در سال‌های گذشته دستورالعمل‌ هایی را تهیه کرده بودند. دستگاه‌هایی که در شناسایی نقاط حادثه خیز دخیل هستند مصوب و به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برای  شناسایی و رفع آن ابلاغ کردند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱،  ۸۸۷ نقطه پرتصادف در سطح کشور شناسایی و اولویت بندی شد و  با پیگیری وزیر راه و شهرسازی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ظرف ۲ سال این ۸۸۷ نقطه را اصلاح کرد.

او بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از  ۸۸۷ نقطه، ۴۱۲ نقطه را اصلاح و بر اساس بررسی‌هایی که انجام شد عملیات اصلاحی انجام گرفت.

صباغ زاده توضیح داد: خارج از ۴۱۲ نقطه ما تعدادی پروژه‌های نیمه تمام از نقاط شناسایی شده قبلی و نقاطی که تحت هر عنوانی بعنوان نقطه پرتصادف تعریف شده است در سال ۱۴۰۲ هم اصلاح کردیم که در مجموع ۷۲۵ نقطه را برطرف کردیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • همه محور‌های مواصلاتی لرستان باز هستند
  • ریزش سنگ در جاده پلدختر - خرم‌آباد
  • تمام جاده‌های اصلی و فرعی استان ایلام باز است
  • تداوم بارندگی در لرستان/ ریزش کوه در محور «پای آستان»
  • شناسایی قطعی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در کشور طی یک سال گذشته
  • تعطیلی موزه‌های دفینه در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • وجود ۱۴ نقطه حادثه خیز در جاده‌های ارومیه
  • حذف نقطه حادثه خیز در حوزه شهرستان بشرویه
  • اجرای ۱۸ طرح ابنیه فنی و پل در محور‌های مواصلاتی
  • ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین امسال